Trailertenten!

Trailertent:

Wil je met het hele gezin rondtrekken op vakantie? Dan is onze trailertent een prima optie. Een tent gebaseeerd op het principe van een vouwwagen. Ruim en hoog met een panorama dak boven het slaap gedeelte en de mogelijkheid tot het creëren van een ruime living, tot wel 21 m².

Wij bieden alleen de tent. De aanhanger mag u zelf mee brengen!

Trailertent Royal Trailertent Classic
Preview
Omschrijving Onze classic trailertent uitvoering bestaat uit de basis tent. De vloer van de basistent is stevig bevestigd aan het tentdoek en vormt een afgesloten kuipbodem. De vloer bestaat uit bestaat uit stevig PVC materiaal, zodat het water niet je tent in kan lopen bij slecht weer. Door middel van een binnenwand met deur kun je het basisgedeelte gemakkelijk opdelen en creëer je snel en gemakkelijk een extra leefruimte/slaapkamer. (optioneel te gebruiken) De basistent bied vanuit beide zijkanten toegang tot de tent. Bestaande uit de basistent (classic) met een aan ritsbare luifel, die overigens ook aangeritst kan blijven bij het invouwen van de tent. Aan het luifel kunnen zij- en voorwanden worden gezet, waarvan de voorzijde zelfs in 2 delen bestaat. Dit d.m.v een breed klittenband bevestiging, hierdoor creëer je gemakkelijk en snel de tentindeling naar uw keuze. Je kunt zo een afgesloten keukenhoek creëren terwijl de rest van het luifel vrij en open blijft. De basistent heeft een vast grondzeil. De voortent heeft een volledig met klittenband vast te zetten grondzeil.
Technische gegevens
Slaapgedeelte 175cm x220cm 175cm x220cm
Oppervalkte basistent exc slaapgedeelte 220cm x 400cm (8,8m²) 220cm x 400cm (8,8m²)
Aanbouwtent 300cm x 575cm
Hoogte (min-max) 220cm - 270cm 220cm - 270cm
Ingepakte tentplatform 175cm x 220cm x 40cm 175cm x 220cm x 40cm
Hoogte montage trailertent op trailer 105cm - 110cm 105cm - 110cm
Gewicht 250kg 250kg
Materialen
Tentstof De tentstof bestaat uit hoogwaardige 450gr Rip Stop-Canvas. Dit is een gemengde samenstelling van Katoen en polyester. Hierdoor is het tentdoek stevig en ademend. Canvas heeft een grotere scheurweerstand dan de overige tentstoffen. Daarnaast is canvas van nature goed bestand tegen uv-straling, hierdoor is er geen extra coating nodig. Alle naden zijn met speciaal garen genaaid, dat na het eerste contact met water uitzet en eventuele naadopeningen afdicht. De tentstof bestaat uit hoogwaardige 450gr Rip Stop-Canvas. Dit is een gemengde samenstelling van Katoen en polyester. Hierdoor is het tentdoek stevig en ademend. Canvas heeft een grotere scheurweerstand dan de overige tentstoffen. Daarnaast is canvas van nature goed bestand tegen uv-straling, hierdoor is er geen extra coating nodig. Alle naden zijn met speciaal garen genaaid, dat na het eerste contact met water uitzet en eventuele naadopeningen afdicht.
Tentframe Het tentframe is vervaardigd uit termisch verzinkt staal, om een goede corrosieweerstand te verkrijgen, overige onderdelen zijn van roestvast staal. Het tentframe is vervaardigd uit termisch verzinkt staal, om een goede corrosieweerstand te verkrijgen, overige onderdelen zijn van roestvast staal.
Beschermhoes (ingepakte tent) 600gr PVC met heavy duty ritsen. 600gr PVC met heavy duty ritsen.
Matras Maar liefst 15cm koudschuim Maar liefst 15cm koudschuim
Extra informatie
Prijs €4500,- €3980,-
Webshop Buy Now! Buy Now!

3d view met afmeting van de trailertent.