Daktenten!

Onze Daktenten!
De daktent is voor de echte avonturiers. In een handomdraai creëer je een twee persoons slaapplek hoog en droog bovenop je auto. Handig voor een weekendje weg of een roadtrip.
Altijd en overal een ruime en comfortabel slaapplek en met het hoogwaardig 8cm dik matras in combinatie met de geïsoleerde sandwich vloer ervaar je een heerlijke nachtrust. De daktent heeft 3 luifels hierdoor heb je rondom zicht, lichtinval en ventilatie.
Daktent Geertje Daktent Lotte
Preview
Omschrijving Vier-seizoenen tent met diverse mogelijkheden bestaande uit een extra binnentent die zorgt voor extra warmte en verminderde condensvorming, tot uitbreiding met een ondertent voor extra comfort! Perfecte tent voor de Zomer, Lente en Herfst. Deze tent is van een lichtere stof, waardoor deze geschikt is voor iedere auto.
Technische gegevens
Slaapgedeelte 140cm x 220cm x (130cm) 140cm x 220cm x (130cm)
Ondertent 190cm x 215cm
Ingepakte tentplatform 125cm x 148cm x 33cm 125cm x 148cm x 30cm
Gewicht 58kg 50kg
Luiffel
Materialen
Tentstof De tentstof bestaat uit hoogwaardige 400gr Rip Stop-Canvas. Dit is een gemengde samenstelling van Katoen en polyester. Hierdoor is het tentdoek stevig en ademend. Canvas heeft een grotere scheurweerstand dan de overige tentstoffen. Daarnaast is canvas van nature goed bestand tegen uv-straling, hierdoor is er geen extra coating nodig. Alle naden zijn met speciaal garen genaaid, dat na het eerste contact met water uitzet en eventuele naadopeningen afdicht. De tentstof bestaat uit hoogwaardige 320gr Rip Stop-Canvas met een 400gr Rip Stop-Canvas dak. Dit is een gemengde samenstelling van Katoen en polyester. Hierdoor is het tentdoek stevig en ademend. Canvas heeft een grotere scheurweerstand dan de overige tentstoffen. Daarnaast is canvas van nature goed bestand tegen uv-straling, hierdoor is er geen extra coating nodig. Alle naden zijn met speciaal garen genaaid, dat na het eerste contact met water uitzet en eventuele naadopeningen afdicht.
Ondertent Hoogwaardige 400gr Rip Stop-Canvas. De ondertent kan doormiddel van een rits gekoppeld worden aan de daktent. Hierdoor creëer je een extra ruimte als zitgedeelte, keuken of aankleedcabine. Ook bied de onderbouw direct toegang tot de auto, zodat je altijd nog iets van de achterbank kunt pakken. De onderbouw heeft 3 toegangsdeuren, allen voorzien van een muskietennet, pvc folie en canvasdoek. De vloer van de onderbouw bestaat uit een afritsbaar 600gr PVC.
Tentframe Het tentframe is vervaardigd uit termisch verzinkt staal, om een goede corrosieweerstand te verkrijgen, overige onderdelen zijn van roestvast staal. Het tentframe is vervaardigd uit termisch verzinkt staal, om een goede corrosieweerstand te verkrijgen, overige onderdelen zijn van roestvast staal.
Beschermhoes (ingepakte tent) 600gr PVC met heavy duty ritsen. 600gr PVC met heavy duty ritsen.
Matras 8cm koudschuim 8cm Koudschuim
Opties (meerprijs)
Binnentent Door het ademen entranspireren komt er vocht vrij, dat met name nachts aan de binnenzijde van de buitentent kan condenseren. Om dit te tegen te gaan kun je eenvoudig een binnentent bevestigen in de daktent, door middel van klittenband aan de aanwezige stangen. Hierdoor creëer je een dubbelwandige daktent. De binnentent bestaat uit zuiver katoen en heeft rits en sluitopeningen bij elke ingang en op beide raamzijden, hierdoor behoud u het zicht rondom en blijft de tent geventileerd. Door het ademen entranspireren komt er vocht vrij, dat met name nachts aan de binnenzijde van de buitentent kan condenseren. Om dit te tegen te gaan kun je eenvoudig een binnentent bevestigen in de daktent, door middel van klittenband aan de aanwezige stangen. Hierdoor creëer je een dubbelwandige daktent. De binnentent bestaat uit zuiver katoen en heeft rits en sluitopeningen bij elke ingang en op beide raamzijden, hierdoor behoud u het zicht rondom en blijft de tent geventileerd.
Ondertent De daktent kan worden uitgebreid met een complete onderbouw. Doormiddel van een rits koppel je de onderbouw vast aan de daktent. Hierdoor creëer je een extra ruimte als zitgedeelte, keuken of aankleedcabine. Ook bied de onderbouw direct toegang tot de auto, zodat je altijd nog iets van de achterbank kunt pakken. De onderbouw heeft 3 toegangsdeuren, allen voorzien van een muskietennet, pvc folie en canvasdoek. De vloer van de onderbouw bestaat uit een afritsbaar kuipzeil bevestigd aan de wanden. Hierdoor hou je het bodemvocht buiten de tent en de wanden schoon.
ventilatie ondermatras Het ventilatie ondermatras is een vochtregulerend ondermatras dat onder het bestaande matras wordt bevestigd. De open structuur van het materiaal neemt condens- en transpiratievocht op uit het matras en voert dit efficiënt af. Daardoor worden schimmel in het beddengoed, klamme en vochtige matrassen of benauwde en vieze luchtjes voorkomen. Het ventilatie ondermatras is een vochtregulerend ondermatras dat onder het bestaande matras wordt bevestigd. De open structuur van het materiaal neemt condens- en transpiratievocht op uit het matras en voert dit efficiënt af. Daardoor worden schimmel in het beddengoed, klamme en vochtige matrassen of benauwde en vieze luchtjes voorkomen.
Extra informatie
Prijs Daktent Geertje €1495,- Lotte €1095,-
Ondertent €550,-
Binnentent €295,- €295,-
Ventilatie ondermatras €100,- €100,-
Webshop Buy Now! Buy Now!